DIGINEWS

Elegante ASUS ZenBook 3 Deluxe is nu verkrijgbaar

16-06-2017 | Een groter scherm, een verbeterd toetsenbord en een langere accuduur vormen de speerpunten voor de ASUS ZenBook Deluxe 3.

De ASUS ZenBook Deluxe 3 is vanaf nu verkrijgbaar. De verbeterde versie van de populaire ZenBook 3 is een echte krachtpatser die bovendien is uitgerust met een beter beeldscherm en een accu die tot wel tien uur meegaat.

Een en al kracht
De ZenBook Deluxe 3 beschikt over de nieuwste Kaby Lake-processors en is daarmee een echte krachtpatser. Bovendien heeft hij een supersnelle SSD met maximaal 1 GB opslagruimte, tot 16 GB werkgeheugen en verschillende USB-C poorten die Thunderbolt 3 ondersteunen. Hierdoor is het mogelijk om extreem snel data over te zetten en kan de gebruiker uit betere grafische opties kiezen, waaronder ondersteuning voor twee 4K UHD-monitors. Daarnaast wordt de ZenBook 3 Deluxe gekenmerkt door een sterke batterij die tot wel tien uur meegaat. De laptop blijft koel en stil, dankzij een gloednieuw koelsysteem. Dit systeem is slechts 3 millimeter hoog en blaast warme lucht door verborgen uitgangen in het scharnier.

Oog voor detail
De laptop heeft een ultradun 14 inch scherm, dat wordt omlijst door diamantgeslepen, gouden randen. Doordat deze randen flinterdun zijn, is het ASUS gelukt om een 14 inch scherm te verwerken in een 13 inch laptop. Het elegante apparaat weegt net iets meer dan een kilo en is slechts 12,9 millimeter dun. De behuizing van de ZenBook 3 Deluxe is gemaakt van één blok luchtvaartkwaliteit aluminium dat wel 50% steviger is dan een standaardlegering. De deksel is voorzien van Zen-geïnspireerd gesponnen metaal en een gouden ASUS-logo. Bovendien is het toetsenbord verlicht en in een nieuw jasje gestoken, wat zorgt voor meer comfort en nauwkeurigheid voor de gebruiker. Het touchpad heeft een vingerafdrukscanner in de rechterhoek, waardoor je snel en gemakkelijk je computer kunt ontgrendelen met Windows Hello. Kortom: het oog voor detail waar ASUS bekend om staat schemert wederom uitstekend door in deze splinternieuwe ASUS ZenBook 3 Deluxe.

Haarscherp beeld en bioscoopkwaliteit geluid
Het krasvrije Full-HD scherm beschikt over brede kijkhoeken, uitmuntende kleurweergave, haarscherpe details en ultradunne randen. Dankzij de ASUS Tru2life Video-technologie kan iedere pixel in een video worden geoptimaliseerd, wat resulteert in kraakhelder beeld en een contrastverbetering van 200%. ASUS sloeg de handen ineen met de audiopioniers van Harman Kardon om de volgende generatie audiotechnologie te produceren. De ZenBook 3 Deluxe is hierdoor in staat om surround sound in bioscoopkwaliteit te produceren, zonder vervorming.

De ASUS ZenBook 3 Deluxe is nu verkrijgbaar vanaf €1399.

DIGINEWS
En verder...
DIGITIPS
DIGIEVENTS
DIGITWEETS