DIGITIPS

WIN! IFROGZ audioproducten voor smartphones

17-05-2017 | IFROGZ behoort tot de vijf belangrijkste hoofdtelefoonmerken in de Verenigde Staten - Het herdefinieert de nieuwste technologieen om de consument de functies aan te bieden waarnaar hij op zoek is, terwijl het overbodige aspecten uitschakelt die de kosten onnodig opblazen.

Onze wereld wordt elke dag mobieler en IFROGZ gelooft in het nut om technologie voor iedereen toegankelijk te maken.

WINNEN!
IFROGZ stelt vier cadeauverpakkingen ter beschikking voor onze lezers! Wat moet je doen? Deel dit bericht op Social Media en mail de link hiervan + je gegevens naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot vrijdag 7 juni 2017, met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ actie gesloten, met de winnaars is persoonlijk contact opgenomen ~

CODA - Het gamma Bluetooth audioproducten
Het draadloze Bluetooth Coda gamma van IFROGZ omvat twee draadloze earbuds, on-ear hoofdtelefoons en een draagbare speaker. Al deze modellen onderscheiden zich door aantrekkelijke prijzen, een reden om je audiogewoonten met kabel niet op te geven.
Alle producten kunnen eenvoudig en snel worden gekoppeld, hebben een zeer eenvoudige bediening en bieden urenlang luisterplezier, alleen of in het gezelschap van vrienden.

Coda Wireless earbuds
De Coda Wireless earbuds zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en voorzien van 10 mm drivers. Deze uiterst lichte earbuds beschikken over een compacte controller en een magnetische clip voor een stevige bevestiging aan de kleding tijdens het sporten.
Aanbevolen verkoopprijs : € 29,99

Coda Wireless hoofdtelefoon
Voor wie op zoek is naar een on-ear oplossing komt automatisch terecht bij de Coda Wireless hoofdtelefoon. De 40 mm drivers leveren audioprestaties die kracht en amplitude combineren. De hoofdtelefoon biedt 8 tot 10 uur draadloos luisterplezier en dompelt je dankzij de soepele en comfortabele oorkussentjes onder in de wondere wereld van de muziek. Een mini-jack van 3,5 mm is inbegrepen voor traditionele aansluiting op audioapparatuur.
Aanbevolen verkoopprijs : € 29,99

Coda Wireless speaker
De Coda Wireless speaker is de combinatie van een uitzonderlijke geluidskwaliteit en een slank, lichtgewicht ontwerp. Het bevat krachtige 40 mm drivers en een omnidirectionele luidspreker die 360° ruimtelijke klankrijkdom biedt. Dankzij de geïntegreerde microfoon kun je tijdens (professionele) verplaatsingen onmiddellijk omschakelen naar een conference call-modus.
Het draadloze bereik bedraagt 10 meter waardoor je met één simpele knop op de afstandsbediening je afspeellijst bedient. De Coda Wireless speaker kan meer dan 4 uur muziek afspelen. Beschikbaar in verschillende kleuren: zwart, rood, blauw en rosé goud
Aanbevolen verkoopprijs : € 14,99

Kijk voor meer informatie over o.a. IFROGZ producten op ZAGG.COM

DIGITIPS
DIGINEWS
DIGIEVENTS
DIGITWEETS